Het Grote Gebeuren

Het Grote Gebeuren is het leukste festival voor lezers, dichters en schrijvers. Zaterdagavond 7 november 2015 worden vele auteurs verwelkomd in de sfeervolle aangeklede Groninger Forum bibliotheek te Groningen. Van jong talent tot de gevestigde orde. Je kiest je eigen literaire menu van interviews, discussies, voordrachten, signeersessies, cabaret, poëzie en cross over voorstellingen. Een avondvullend programma met voor ieder wat wils.

Op de zevende editie van Het Grote Gebeuren zullen vele bekende auteurs hun opwachting maken. Zo zullen Herman Koch, Connie Palmen en Mensje van Keulen geïnterviewd worden over hun werk. Ook de Vlaamse schrijvers Peter Terrin en Yves Petry zullen er optreden evenals de non-fictie schrijfsters Annejet van der Zijl en Marja Vuijsje.

Evenals voorgaande jaren wordt stilgestaan bij het oeuvre van een bekende Groningse auteur. De voorgaande jaren werd het werk en leven van Nanne Tepper en W.F. Hermans besproken en dit jaar zal uitgebreid aandacht besteden worden aan Gerrit Krol. Elsbeth Etty zal in gesprek gaan met Douwe Draaisma en Tom van Deel. Met Herman Koch en enkele andere schrijvers en filmers zal er worden gesproken over boekverfilmingen.

Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van het Groninger Forum en bij de kassa van het Groninger Forum en de Groninger Forum Bibliotheek. In de voorverkoop kosten de kaartjes €17,50. Studenten en bibliotheekleden betalen €15,-. Aan de deur kosten kaartjes €22,50

bron: http://www.hetgrotegebeuren.nl
Deel deze pagina