Indicolor Festival

Zaterdag 2 augustus, Indicolor festival Groningen (18+). Een kleurrijk ritueel festival, overgewaaid vanuit India, gemengd met de Westerse House cultuur.

Want zaterdag 2 augustus is het al zo ver en toveren wij het Stadspark om tot een speelpaleis! 

Ook dit jaar willen wij onze bezoekers dit ‘volksfeest’ op de juiste wijze laten beleven. Dit betekent dat je lekker vies mag worden en niemand die er wat van zegt! Voel je dus weer een beetje kind en pleur je vrienden of vriendinnen onder de kleur en een loeder onder de poeder. 
Net als vorig jaar zullen wij zorgen voor spectaculaire Indi-snacks, goodies, een onvergetelijke aankleding van het terrein en de vetste muziek. Met andere woorden: wij zullen weer het paars van het latje halen om de Indi-beleving optimaal te maken voor jullie!

Samen met Lucien Foort, HOUSEDIEREN, Dirtcaps, Ruell, Paria del Sol en Lord Sherlock hebben we er vorig jaar een kleurrijk feest van gemaakt. Voor de 2e editie hebben we wederom een line-up van formaat geregeld! Welke act’s dit jaar komen is voor jullie nog even afwachten, maar we zullen net zo groots als, zo niet groter dan, vorig jaar uitpakken. Geloof ons op onze blauwe ogen; het wordt weer een geweldig muzikaal en cultureel feest, met veel house, waar je bij wilt zijn! Want zeg nou eerlijk, jij wilt je zo nu en dan toch ook weer een beetje kind voelen?

Deel deze pagina