Jonge Harten Festival

Jonge Harten is een negendaags theaterfestival dat plaatsvindt in zo’n beetje alle theaters in Groningen. Een festival om te ontdekken. Met veel jonge makers, beeldend en fysiek theater, performance, dans, muziek en een bruisend festivalhart. Voor jonge mensen die iets meer willen. En durven.

Het festivalthema van deze zeventiende editie is #nofilter. Zo neemt de Vlaamse theatermaker Tom Struyf je in 'Another great year for fishing' mee achter de coulissen van de snelle, mooie wereld die je van alle kanten voorgespiegeld krijgt. Theatermaakster Davy Pieters brengt in 'The Truth about Kate' een dubbelzinnige celebrity-documentaire op het podium over een vrouw die een superster wordt. 

Het festival bereikt inmiddels met zijn voorstellingen, workshops en andere activiteiten ruim 10.000 bezoekers per jaar. Het Jonge Harten Festival vindt plaats in onder andere de Stadsschouwburg, het Grand Theatre, Theater de Machinefabriek, maar ook op bijzondere pop-up locaties. Ook dit jaar heeft Jonge Harten weer een eigen sfeervol festivalcafé waar je verrast kunt worden door kleine concerten en performances. Aan het eind van elke avond zul je er artiesten tegenkomen die die dag hebben opgetreden. Jonge Harten 2014 vindt plaats van 21 t/m 29 november. 

Voor het volledige programma en de kaartverkoop, klik hier

Deel deze pagina