Jonge Harten Theaterfestival

Jonge Harten is een negendaags theaterfestival dat plaatsvindt in zo’n beetje alle theaters in Groningen. Een festival om te ontdekken. Met veel jonge makers, beeldend en fysiek theater, performance, dans, muziek en een bruisend festivalhart. Voor jonge mensen die iets meer willen. En durven.

Het festival bereikt inmiddels met zijn voorstellingen, workshops en andere activiteiten ruim 10.000 bezoekers per jaar. Jonge Harten vindt plaats in onder andere de Stadsschouwburg en het Grand Theatre, maar ook op bijzondere pop-up locaties. Ook dit jaar heeft Jonge Harten weer een eigen sfeervol festivalhart waar je verrast kunt worden door kleine concerten en performances. Aan het eind van elke avond zul je er artiesten tegenkomen die die dag hebben opgetreden.

Het festivalthema van de alweer achttiende editie van het festival is PLAY. Een thema waarmee Jonge Harten haar bezoekers uitdaagt te blijven spelen en experimenten en los te komen van de fast-forward succesmodus waarin de huidige generatie jongeren leeft.  

Belangrijkste samenwerkingspartners van het Jonge Harten Theaterfestival zijn De Oosterpoort, De Stadsschouwburg en het Grand Theatre Groningen. Jonge Harten vindt dit jaar plaats van 20 t/m 28 november 2015. 

bron: http://www.likefollow.nl/wp-content/uploads/2014/05/jh.jpg
Deel deze pagina