KEI-week

De KEI-week is de introductieweek van Groningen. Zowel eerstejaarsstudenten, doorstroom studenten, internationale studenten of studenten die hun master doen in Groningen zijn welkom om aan de KEI-week deel te nemen. En dat doen de meesen dan ook.

Alle KEI-lopers worden verdeeld over KEI-groepen, zodat er per KEI-groep ongeveer 15 KEI-lopers zitten. Alle nieuwe studenten die in een KEI-groep komen kennen elkaar eigenlijk nog niet (al is het mogelijk om je samen met een vriend of vriendin op te geven). Het eerste contactmoment met je KEI-groep vindt op de maandag van de KEI-week plaats, dan zul je naar het je KEI-leiders gaan. Zij hebben heerlijk gekookt voor de hele KEI-groep. Zo kun je op een leuke manier kennis maken met je KEI-leiders, je KEI-groepje en met een studentenhuis.

Niks is verplicht in de KEI-week, maar het programma is fantastisch: open air festival, kroegentocht, karaoke op de Grote Markt, openlucht bioscoop op de Vismarkt, cabaret, Eat and Greet, een eindfeest in Martini Plaza en nog veel meer!

Het mooie van een KEI-groepje is dat een vriendschap snel gemaakt is. In de historie van de KEI-week is het vaak gebeurd dat dit een vriendschap voor het leven blijkt te zijn. Er zijn veel gevallen te noemen waarbij (delen van) KEI-groepen nog enkele maanden en zelfs enkele jaren na de KEI-week nog regelmatig met elkaar gaan eten en met elkaar afspreken. Een betere start van je studentenleven in Groningen kun je niet wensen.

bron: www.keiweek.nl
Deel deze pagina