KEIWEEK

De KEI-week is de introductieweek van Groningen. Zowel eerstejaarsstudenten, doorstroom studenten, internationale studenten of studenten die hun master doen in Groningen zijn welkom om aan de KEI-week deel te nemen. En dat doen de meesen dan ook.

Alle KEI-lopers worden verdeeld over KEI-groepen, zodat er per KEI-groep ongeveer 15 KEI-lopers zitten. Alle nieuwe studenten die in een KEI-groep komen kennen elkaar eigenlijk nog niet (al is het mogelijk om je samen met een vriend of vriendin op te geven). Het eerste contactmoment met je KEI-groep vindt op de maandag van de KEI-week plaats, dan zul je naar het je KEI-leiders gaan. Zij hebben heerlijk gekookt voor de hele KEI-groep. Zo kun je op een leuke manier kennis maken met je KEI-leiders, je KEI-groepje en met een studentenhuis.

Het mooie van een KEI-groepje is dat een vriendschap snel gemaakt is. In de historie van de KEI-week is het vaak gebeurd dat dit een vriendschap voor het leven blijkt te zijn. Er zijn veel gevallen te noemen waarbij (delen van) KEI-groepen nog enkele maanden en zelfs enkele jaren na de KEI-week nog regelmatig met elkaar gaan eten en met elkaar afspreken. Een betere start van je studentenleven in Groningen kun je niet wensen.

Deel deze pagina