Noisia Invites Festival

Het Groningse muziekcollectief Noisia organiseert op zaterdag 18 juli het eerste openlucht bass music festival van het noorden van Nederland.

De line-up wordt samengesteld door Noisia en zal bestaan uit een interessante mix tussen gevestigde namen en opkomend talent. Het festival vindt plaats in het centrum van Groningen – thuishaven van Noisa – op het Ebbingekwartier.

Noisa maakt met het organiseren van het zomerfestival een volgende stap in een succesvolle carrière. Het collectief is wereldwijd toonaangevend in de elektronische muziek. Niet alleen eigen tracks zijn succesvol, maar ook producties en remixes die Noisia maakte voor internationale artiesten zoals Korn en The Prodigy. Op nationaal niveau werkte Noisia onder andere op geslaagde wijze samen met rapper Kraantje Pappie.

“In de afgelopen drie jaar hebben we 24 Noisia Invites club shows georganiseerd in Amsterdam, Avignon, Berlijn, Bologna, Budapest, Kopenhagen, Gent, Groningen, Leeds, Londen, Madrid, Nijmegen, Praag, Toulouse en Wenen. Nu hebben we het gevoel dat het tijd is voor de volgende stap: Een openluchtfestival in onze thuisstad Groningen. We vinden al jaren dat er in de zomer te weinig gebeurt, en al helemaal qua bass music.”

 

Tickets koop je hier.

Ebbingekwartier (centrum Groningen)

18 juli 2015

16:00 – 00:00

Regular Ticket: 27,50

Deel deze pagina