Swap Your Stuff

Swap Your Stuff organiseert op zondagmiddag 31 mei een ruilevent in EMG Faktors in Groningen. Met het event willen ze graag duurzaamheid, creativiteit en ondernemen stimuleren. Op het event staat het swappen van spullen en diensten centraal. Ook is er een veiling waar gratis nieuwe items gescoord kunnen worden, een lezing en foodtrucks met lekkere hapjes voor de dosis energie.

Swap Your Stuff biedt mensen de mogelijkheid om met gesloten portemonnee aan nieuwe spullen te komen, hulp te krijgen of hun bedrijf verder te brengen. Denk hierbij aan kleding, boeken, (woon)accessoires. Bij diensten kan gedachten worden aan tekstschrijvers, fotografen, grafische vormgevers, kappers, stylisten, cateraars of klussen en in om het huis die aangepakt moeten worden. Je kunt het zo gek niet bedenken en het is mogelijk.

Het concept is dat je de spullen of diensten op een kleedje of tafel kunt presenteren. Het loont om het zo mooi mogelijk te presenteren en mensen nieuwsgierig te maken. Het advies is om met minimaal 2 personen te komen, zodat de een uitleg kan geven en spullen kan ruilen en de ander op ontdekkingstocht kan gaan en mensen naar jullie kraam te sturen.  

Elkaar helpen en kritisch kijken naar de waarde van je spullen en talenten, dat willen ze graag in gang zetten. Ook biedt het de kans om jezelf te ontwikkelen en te kijken naar wat je kunt. Als je plannen hebt om iets voor jezelf te beginnen, dan is dit event de kans om je idee of product te tonen en te zien hoe het publiek er op reageert.

 

Swap Your Stuff

Wanneer:        zondag 31 mei

Tijd:                  12.00 – 17.00 uur

Waar:              EMG Faktors, Eemskanaal 48 Groningen

Entree:             € 3,00 p.p.

Facebook:       Swap Your Stuff Groningen

Deel deze pagina