The Beerchase

The Beerchase Groningen is dé gezelligste estafetteloop met om de 200 meter een biertje. 18 januari 2018 gaat het gebeuren in het Sterrebos te Groningen. Het belooft de gezelligste hardloopwedstrijd van Noord-Nederland: te worden. Niet zomaar één, maar een teameditie!

The Beerchase is een hardloopwedstrijd georganiseerd door Stuvents, een evenementenorganisatie bestaande uit vier studenten van de minor Eventmanagement aan de Hanzehogeschool in Groningen. The Beerchase is een estafetteloop waarbij deelnemers naast het stokje doorgeven ook een biertje moeten drinken en vragen over de ziekte ALS zullen beantwoorden. Het doel van het evenement is om naamsbekendheid voor Stichting ALS te creëren onder de studenten en om zo veel mogelijk geld op te halen voor de Stichting ALS.

Tijdens de estafette zal per team van vijf personen een afstand gelopen worden van vijf kilometer, dat wil zeggen dat ieder teamlid een afstand van in totaal één km zal lopen en maximaal vijf tapbiertjes zal nuttigen. Er zal in etappes van 200 meter gelopen worden. Je kunt in de prijzen vallen samen met je team door de snelste tijd te lopen. Het winnende team maakt kans op maar liefst 100 biertjes in het sponsorende café Manuel Menitez, waar tevens een spetterende afterparty gehouden zal worden.

Prijs: Een ticket kost 35 euro (teamticket 7 euro per persoon) en koop je hier
Meer info: klik hier voor de website, of hier voor de Facebookpagina.

Deel deze pagina