Open Dagen

gepubliceerd : 03 november 2011

Deel deze pagina

Open Dagen

Fijn, het open dagen seizoen is weer geopend! Gadgets sparen, legaal “spijbelen” en lekker veel uren maken voor loopbaanoriëntatie terwijl je een dagje geniet van een andere stad en -nog beter- het studentenleven! Op 4 november 2011 is de voorlichtingsdag van de Rijksuniversiteit Groningen (vergeet je niet aan te melden van te voren) en de volgende dag, 5 november, rol je zo door naar de open dag van de Hanzehogeschool (klik hier om je aan te melden).

En er is genoeg te doen! De avond voor de voorlichtingsdagen is er op Vindicat en Albertus een groot scholierenfeest waar iedereen welkom is. Op de open dagen zelf is elke studie vertegenwoordigd, kan je naar lezingen over alles wat je moet weten voor je gaat studeren en er is vooral veel gelegenheid om met studenten te praten. Zij kunnen je precies vertellen wat er leuk is aan hun studie, maar ook welke vakken ze pittig vonden. En ze zijn vast ook niet te beroerd iets te vertellen over hun studentenleven, maar wij van GroningenLife! zouden het leuk vinden als jullie wat vragen voor ons zouden bewaren. Want…

…Ook wij staan op beide open dagen! Kom naar onze superhippe lounge en vraag studenten het hemd van het lijf over wat zij allemaal doen náást colleges volgen en studieboeken lezen. Zijn zij lid van een studentenvereniging? Is onderwaterhockey écht een sport in Groningen? Heb je geen vragen? Kom dan ook gewoon langs, wie wil er immers geen GroningenLife! gadget?!

En voor wie de stand niet kan vinden: tweet even naar @GroningenLife, dan sturen wij een routebeschrijving in 140 tekens terug! Al je overige vragen willen we trouwens ook met liefde in 140 tekens beantwoorden. Maar het Groninger studentenleven verdient meer woorden dan dat, dus kom gewoon effe langs op de open dag!

Door: Marijn Korndewal
 

Ff terugluisteren?


Open Dag uni 4 nov 2011 by GroningenLife!