Programma Clash beter dan ooit!

gepubliceerd : 31 maart 2011

Deel deze pagina

Het programma van Clash op 12 april in De Oosterpoort te Groningen, blijft maar groeien. De sterke programmering van muziek, theater, media- en beeldende kunst zorgt ervoor dat kaartjes over de toonbank vliegen.

Niemand minder dan de jonge technoster Nathan Fake uit Londen komt voor het eerst naar Groningen voor een live-set waar nog lang over nagepraat zal worden. James Ruskin, Radio Slave en Appleblim geven tevens acte de presence. Meer nieuwe namen zijn ondermeer Zombie Nation (live), Mix Hell, Polder (live) en Kabale und Liebe.

Clash symboliseert de letterlijke ‘botsing’ tussen allerlei dancestromingen en de kunst- en theaterwereld en daar kun je niet omheen. Er zijn diverse theateracts die de bezoeker zullen
verrassen, zoals Mieke Maaike’s obscene kapsalon en er is media-kunst van o.a. Joris Witvliet. Speciaal voor Clash maakt het VJ collectief Snow i.s.m. studenten van de Academie voor Popcultuur en diverse Groninger VJ’s een unieke show met beeldgebruik van real life soaps geschoten door Clash bezoekers én artiesten die op Clash staan. Gedurende de avond vertonen diverse talentvolle beeldend kunstenaars werk wat speciaal voor Clash gemaakt is.

Eerdere namen die Clash bekend maakte voor de 4e editie zijn 2manydjs, alter ego van Soulwax, uit België, kunstenares Nova Jiang uit Los Angeles, DJ en producer Riton uit de  U.K., theatermaker Vincent de Rooij, de Groninger drum ‘n bass formatie Noisia en de Finse meiden van Le Corps Mince De Françoise.
Op clashed.nl worden de komende tijd nog meer acts bekend gemaakt.

Clash
De Oosterpoort Groningen
Paaszondag 12 april 2009, 21:00 – 05:00
€ 27,50 (vvk) / € 32,50 (zaal) (excl. servicekosten)
www.clashed.nl
www.clashed.hyves.nl

Kaartverkoop
Kaarten zijn te koop bij de 150 grotere postkantoren, Ticketlijn: 0900-3001250 (€ 0,45), www.ticketservice.nl, VVV's, GWK's, kassa De Oosterpoort, Free Record Shop, de Jongens van Hemmes, Plato en de overige bekende voorverkoopadressen