Schrijf je in voor de KEI-week

gepubliceerd : 02 juni 2011

Deel deze pagina

De nieuwe website van de KEI-week 2009 is sinds kort in de lucht en daarmee is de inschrijving geopend. De eerste aanmeldingen van aankomend eerstejaars stromen al binnen. De teller staat nu op 100 en iedere dag komen er nieuwe aanmeldingen bij. Vorig jaar is er met 3931 KEI-lopers een record gehaald en was de KEI-week de grootste studentenintroductieweek van Nederland en zelfs de grootste van West-Europa. Het KEIbestuur is benieuwd hoeveel KEI-lopers zich dit jaar aanmelden.

Op de website www.keiweek.nl is naast de aanmeldmogelijkheid nog veel meer informatie te vinden, bijvoorbeeld over het leuke programma van de KEI-week 2009!

KEI-week 2009
De KEI-week in Groningen is de grootste en oudste introductieweek voor eerstejaarsstudenten in Nederland. In deze week gaan bijna 4.000 eerstejaarsstudenten in groepjes van ongeveer vijftien studenten onder leiding van twee of drie ouderejaarsstudenten de stad Groningen verkennen. De KEI-week vindt in 2009 plaats van maandag 10 t/m vrijdag 14 augustus. Het thema van de KEI-week is dit jaar ‘The KEI to your future’.