Winnaar Huis van het Jaar 2014

gepubliceerd : 03 september 2014

Deel deze pagina

Deze zomer streden zeven ‘Huizen van de Maand’ om de felbegeerde titel van ‘Huis van het Jaar’ en de bijbehorende wisselbokaal. Na een bloedstollende online verkiezing bleek uiteindelijk ‘Huize Hero’ de grote winnaar. Een huis waar de huisbaas zo tof is dat het huis naar hem is vernoemd, en waar de slingers het hele jaar blijven hangen. Gisteravond ging het team van GroningenLife! langs bij dit gezellige studentenhuis om de wisselbokaal te overhandigen aan de drie trotse bewoonsters.

"We zijn enorm trots! Dit is wel een nieuw huisfeest waard, met de grote bokaal als eregast!”

Volgend jaar zal Huize Hero de titel proberen te prolongeren. Vanaf september start GroningenLife! met een nieuwe serie studentenhuizen in Groningen. Woon jij in een supertof huis, of ken je een studentenhuis waar GroningenLife! zeker een kijkje moet gaan nemen? Stuur ons dan een berichtje via Facebook of mail naar info@groningenlife.nl. Wie weet staat deze bokaal volgend jaar in jouw huis te pronken!

Wil je meer lezen over Huize Hero, hun Mexicaanse huisfeestjes en het traditionele ‘huisavond likeurtje’, of een van de andere huizen? Check de artikelen hier:

Huize Decibel - Huis van de Maand Juni
Huize Hero - Huis van de Maand April
Huize Buis - Huis van de Maand Maart
Huize Veenlust - Huis van de Maand Februari
Huize Hofstee - Huis van de Maand Januari
Huize VIP - Huis van de Maand December
Huize KOOS - Huis van de Maand November 

Door Sietske Nederhoff