Winnares Blogwedstrijd 2014!

gepubliceerd : 23 september 2014

Deel deze pagina

Ze fietste weg met een levensgrote cheque in de linkerhand, een propvolle tas in de rechter en een tas die haar het zicht ontnam voorop het rekje van haar stalen ros. En dan ook nog met de wind tegen, alsof de kermisbaas hierboven een lolletje wou uithalen. Dagmar Mul, de winnares van de Blogwedstrijd 2014, slingerde met haar bepakt en bezakte fiets over de Grote Markt richting huis. Ze was wel een prijzenpakket rijker...

Je bent nu Rechtenstudente in Groningen. Waarom wou je in Groningen studeren?
Ik wist vorig jaar als snel dat ik Rechten wilde studeren. Nadat ik die beslissing had gemaakt restte me nog de vraag: waar? Om die vraag te beantwoorden ben ik bij alle mogelijke universiteiten gaan kijken, van Groningen tot aan Maastricht. Omdat je in Groningen pas in je tweede jaar een of meerdere rechtsgebieden moet kiezen en omdat Groningen me een hele leuke stad leek, heb ik voor Groningen gekozen.

Tijdens de KEI-week heb je al voor GroningenLife! geblogd. Is het allemaal een beetje bij te benen?
Jawel hoor. Als iets leuk is, is het niet erg om het te doen en er tijd voor vrij te maken. Voor GroningenLife! bloggen is dus geen enkel probleem, puur omdat het zo tof is om te bloggen.

Welke prijs ga je als eerste gebruiken?
Nou, eigenlijk valt het konijnenpak erg in de smaak bij mijn huisgenootjes. Er is onlangs een nieuw meisje komen wonen in ons huis, dus wellicht heeft ze die binnenkort fulltime aan. Ik ben dus niet de eerste die iets van mijn prijzenpakket gaat gebruiken, haha!

Ben je ook lid geworden van een vereniging?
Ik ben lid geworden van G.S.Z.V (Groninger studenten zeilvereniging) Mayday. Zelf zeil ik graag en het lijkt me een uitdaging en gewoon super leuk om nieuwe boten te leren zeilen.

Wat wordt jouw memorabele moment dit collegejaar?
Het moment dat ik door mag naar het tweede jaar van Rechten, omdat ik of mijn P (Propedeuse, het volledige eerste jaar) heb gehaald of de 45 punten-grens. Ik hoop natuurlijk het eerste, maar of dat me gaat lukken is nu nog de vraag.

Lees hier de eerste blogs van Dagmar!

Door Dagmar Mul en Rients Verschoor