Art Groningen

Art Assen wordt verplaatst naar Groningen. In Martiniplaza wordt de kunstbeurs volgens hetzelfde concept en met dezelfde exposanten georganiseerd op zaterdag 9 en zondag 10 december onder de naam Art Groningen.

Tijdens Art Groningen is er een grote verscheidenheid in kunst te zien en te koop. Van klassieke schilderkunst tot hedendaagse kunst, van scupturen en bijzonder glaswerk tot fotografie en design. De ruim 100 exposanten presenteren er voor elk wat wils en in alle prijsklassen. Dus of u nu als kunstliefhebber op zoek bent naar dat ene speciale item, als hobbyist inspiratie op wilt doen of gewoon iets moois zoekt voor bij u thuis aan de muur; Art Groningen is er voor iedereen.

Tijdens Art Groningen kunt u kennismaken met galeriehouders. Maar er zijn ook veel kunstenaars die zelf hun werk presenteren. Soms kunt u ze ook ‘live’ aan het werk zien. Steekt u ook zelf graag de creatieve handen uit de mouwen? Ook dat is mogelijk tijdens een workshops landschap- of portretschilderen. Ook kunt u ter plekke een portret laten maken. Binnenkort vindt u hier een link naar het complete programma tijdens Art Groningen.

Deel deze pagina