KEI-week 2018

Al vijftig jaar een traditie in Groningen: de KEI-week! Elk jaar is het een week lang feest in de stad tijdens de grootste introductieweek van Nederland, waar meer dan 5000 nieuwe studenten kennis maken met de Groningen én elkaar. Overigens is het ook hartstikke gezellig als je geen eerstejaars student bent, want het is misschien wat drukker dan normaal, maar ook reuze gezellig.

Het thema van dit jaar is Destination KEI: your ticket to gold. Dankzij het capabele studentenbestuur van de KEI-week wordt er ook dit jaar weer een divers programma neergezet. De eerste dag staat zoals altijd in het teken van de eerste kennismaking. De groep komt voor het eerst bij elkaar in het huis van een KEI-leider om samen te eten. De eerste ongemakkelijke gesprekken gaan al snel over in samen een feestje bouwen tijdens The Grand Opening, en de toon is gezet voor de rest van de week!

Behalve de opening zijn er natuurlijk ook andere hoogtepunten die je niet mag missen, zoals het meezingfestijn Night of the Songs waar vaste gast Groove Department swingende hitjes aan de man brengt, of de Kroegentocht waar menig KEI-loper zichzelf leert kennen in uitgaansjungle van Groningen. En uiteraard wordt er vrijdag geknald tijdens het Eindfeest in Kardinge.

Voor de enthousiaste KEI-loper zijn er natuurlijk ook genoeg momenten om kennis te maken met alle facetten van het studeren in Groningen. Tijdens de KEI-parade wordt je overspoeld met alle verenigingen waar je bij kan en op 'KEI to your future' worden alle mogelijkheden om een ondernemende student te zijn voorgelegd. En dan is er nog de Sportplaza op de ACLO, hét studentensportcentrum van Groningen, want je moet natuurlijk ook gaan bewegen om die beruchte studentenkilo's er weer af te krijgen. Tot slot kan je jezelf laten voorlichten tijdens het altijd spannende Love, Lust & Lounge in Pathé.

Meer weten over het programma, of wil je je inschrijven? Kijk dan meteen op keiweek.nl!

Deel deze pagina