Let's Gro

Let’s Gro is een jaarlijks festival in november over de toekomst van Groningen. Het is een festival vol goede gesprekken, leerzame bijeenkomsten, interactief debat, ongeëvenaarde gastvrijheid, gezelligheid, verwondering en inspiratie. Tijdens Let’s Gro kun je contacten leggen, je met ideeën voeden en je horizon verbreden in de fysieke en digitale wereld.

Dit jaar staat Let’s Gro in het teken van GELUK. Waar word jij gelukkig van in Groningen? Wat moeten we koesteren en waar is verbetering mogelijk? Tijdens Let's Gro laat de stad op een positieve zelfbewuste manier zien dat er in het noorden meer te halen valt dan rust, ruimte en gas. Groningen claimt met recht zijn voortrekkersrol op het gebied van (online) ICT, economie en sociale innovaties. In het hart van Groningen, rondom de Grote Markt, wordt de stad en wereld van morgen ontdekt. De toekomst komt steeds dichterbij.

Er is van woensdag tot en met zaterdag ontzettend veel te doen door de hele stad. Kijk daarom op letsgro.nl voor een helder overzicht, en zorg dat je niks mist!

Deel deze pagina