MultiCulinair Food Festival

Al voor de vijfde keer vindt in Groningen het MultiCulinair Food Festival plaats, en daarmee viert het festival haar eerste lustrum.

Aankomend Pinksterweekend kan je weer genieten van een ongekend culinair spektakel voor jong en oud waar een ruime selectie van foodtrucks en streetfood chefs hun keuken komen presenteren. Het knusse Bernoulliplein zal worden omgetoverd tot een gezellig en toegankelijk openluchtrestaurant met eten, drinken, live muziek en workshops. Hier kan de liefhebber van lekker eten op laagdrempelige wijze proeven hoe rijk en divers de Nederlandse cultuur op culinair gebied is. Voor schappelijke prijzen geniet je van verschillende en verrassende gerechtjes uit alle delen van de wereld. Surinaams, Grieks, Indisch, Amerikaans en Armeens is een kleine selectie van de keukens die worden gepresenteerd terwijl de DJ’s en bands zorgen voor een gezellige sfeer. 

Het festival is alle dagen gratis toegankelijk, dus kijk snel op multiculinairfestival.nl om te zien wat er te doen en vooral te eten valt!

Deel deze pagina