Platenbeurs in MartiniPlaza

Black is Back! De Platenbeurs in Martiniplaza is na een geslaagde editie in december weer terug! Op zaterdag 24 maart wordt MartiniPlaza weer de Grootste Platenwinkel van het Noorden

In een prachtige zaal zullen de betere standhouders uit Nederland, België, Duitsland en Engeland aanwezig zijn. Ruim 45 verschillende platenhandelaren zullen muziekliefhebbers uit het heel Nederland trekken. Waaronder gespecialiseerde stands in hardrock, nieuwe vinyl, Rolling Stones en Normaal, stands met vinylsingles, hoezen en vinylbenodigheden, vinyltassen, muziekshirts. Prachtige lp-kramen en enorm goede cd-stands trekken komende zaterdag naar Groningen. Er zal een live scherm aanwezig zijn met mooie concertbeelden.

Meer dan 150.000 lp's, singles, cd's, dvd's en blu-rays en muziekmerchandise kan je in platen en cdbakken vinden. Naast groepen als The Rolling Stones, Beatles en Doors kan je ook hedendaagse artiesten als Oscar and the Wolf, Arctic Monkeys, Ed Sheeran verwachten in de volle platen en cdbakken. Er zullen prachtige koopjes voor 1 euro te vinden zijn maar ook kan je mooie collector items "scoren".

De eerste 150 bezoekers krijgen een zogenaamde goodiebag. Dit is een gratis tas gevuld met bijvoorbeeld promo’s, stickers, vinyl, cds, posters. Hier geldt: op is op.

Deel deze pagina