Stukafest

Al voor de 12e keer op rij vindt in februari Stukafest plaats in 14 studentenkamers in Groningen en nog steeds weet het festival zich elk jaar te verbeteren. Met een programma vol muziek, theater, dans, film en nog veel meer boeit Stukafest de vele bezoekers. Na drie intieme concerten is er nog genoeg tijd om tijdens het eindfeest te dansen. Ook hier behoudt Stukafest zijn gevarieerde karakter.

Stukafest is een knallend optreden tussen de kratjes bier en studieboeken, een intieme literaire voordracht onder een hoogslaper of een cabaretier aan de eettafel. Bij het StudentenKamerFestival worden studentenkamers in twaalf steden omgetoverd tot minitheaters. Stel je eigen programma samen met jouw drie favorieten acts en fiets van kamer naar kamer. Na de laatste ronde gaan zowel publiek als artiesten los op het legendarische StukaFeest. De kamerbewoners zijn je gastheren en -vrouwen, bij hen kun je terecht voor een good old blikje bier of een bakje borrelnootjes voordat je neerploft op de bank. De artiesten zitten bijna bij je op schoot, of andersom. Dat is precies wat Stukafest zo bijzonder maakt!
Tussen de rondes door is er steeds een half uur pauze, zodat je niet als een gek naar de volgende kamer hoeft te sjezen. De kamers zijn makkelijk per fiets of lopend te bereiken.

Kijk voor tickets ed het programma op stukafest.nl.

 

Deel deze pagina