Wim Roderick Griebels

29 september 2014 door Anouk
Deel deze pagina
Vorige week heb ik een nieuwe vriend gemaakt. Zijn naam is Wim Roderick Griebels. Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen: ik ben verliefd! Geloof me, zo kom je ze maar zelden tegen. Hij is een geïnteresseerde luisteraar, houdt van...

Wim is de nieuwe huisgenoot van mijn dispuutsgenootje. Ik heb al verschillende smoezen bedacht die ik zou kunnen gebruiken om even langs te mogen komen. Gewoon om even een glimp op te vangen van Wim. Misschien dat ik het dan morgen echt een keer ga proberen…

Ik was de avond van onze ontmoeting niet de enige die gevallen was voor Wim zijn ondoorgrondelijke charmes. Wim was vanaf moment één zeer geliefd onder alle Nostradames (leden van het mooiste dispuut van Groningen) met wie we die avond bij elkaar waren. Al onze charmes in de strijd om de aandacht van Wim Roderick Griebels.

Wim maakte gretig gebruik van al die vrouwen om hem heen. Als hij van de een niet genoeg aandacht kreeg, hupte hij zonder schaamte door naar de volgende vrouw. Een klein beetje aandachtsgeil. Maar goed, we waren allemaal dusdanig gecharmeerd van zijn overweldigend aantrekkelijke persoonlijkheid, dat het niemand iets uitmaakte dat Wim een enorme player is. Hij hield ons stuk voor stuk aan het lijntje en we lieten het allemaal gebeuren.

Ik moet eerlijk toegeven dat Wim niet echt een hunk is, in de meest gebruikelijke zin van het woord. Zijn oren zitten bijvoorbeeld scheef. Zijn linker oor hangt nogal, terwijl zijn rechter oor overdreven enthousiast rechtop staat. Bovendien heeft Wim ook een beetje last van oorhaar. Het steekt alle kanten op en kriebelt aan je neus als je te dichtbij komt. Maar goed, het zou oppervlakkig zijn om alleen op het uiterlijk af te gaan. Het is het innerlijk dat telt!

Natuurlijk bleek ook Wim zijn slechte eigenschappen te hebben. Niemand is perfect! Na een liefkozend knuffeltje, poepte hij opeens de hele bank onder. Ik wil niet te erg in details treden, maar het was ook zeker niet te zuinig. Keuteltje hier, keuteltje daar. Ja, niet echt aantrekkelijk. 

Ach, we kunnen het Wim ook niet helemaal kwalijk nemen. Ik heb nog nooit eerder van een zindelijk konijn gehoord. 

Aangenaam, Wim Roderick Griebels!