Studenten en schoonmaken.. match made in Hell

22 november 2014 door Anouk
Deel deze pagina

Niemand heeft ooit gezegd dat het makkelijk zou worden he, dat studeren. Poeh, poeh. Naast dat enorme drukke, overweldigende en spannende sociale leven moet er ook nog wel eens iets serieus gedaan worden… zoals opruimen. En dat vergeet ik nog wel eens.

Iedere dag een volle agenda, allemaal dingen die moeten gebeuren, een stapel was die roept om aandacht. En dan uiteindelijk maar besluiten om de hele dag in bed te blijven liggen en series te kijken. In je achterhoofd voel je je natuurlijk heel, heel, heel erg schuldig tegenover jezelf, maar dat doet er dan toch niet meer toe! Iemand moet al die afleveringen van How I Met Your Mother toch bekijken?

Intussen vraag je je af of je moeder misschien zin zou hebben om langs te komen om je kamer op te ruimen. Dat ze dat al niet meer deed toen je nog thuis woonde doet er niet toe. Misschien dat ze over haar hart zou kunnen strijken om haar favoriete student een handje te helpen. Terwijl jij in bed series kijkt. Helaas is moeders niet gek.

Dus je ligt in bed en klikt de 5de aflevering aan. Maar dan….

Kom je erachter dat je je bed echt weer moet verschonen. Geen fijne gedachte. Dus verhuis je maar naar de bank en kijk je van een afstand naar alle andere rommel die je ook echt, echt eens op moet ruimen. Ook de afwas kijkt je aan. Je eet al een paar dagen van plastic bordjes, zodat je ook de afwas niet hoeft te doen.

Ik maak natuurlijk maar een grapje. Het is een groot feest. Want omdat je moeder er niet is, mag jij zelf besluiten wanneer je je rommel opruimt! Of gewoon helemaal niet... Je kan je waarschijnlijk wel voorstellen hoe mijn kamer er op dit moment uit ziet.