Put on your sexy pants… Uh Onesie

Put on your sexy pants… Uh Onesie

29 mei 2017 door Patrice
Deel deze pagina

Het laatste weekend van mei 2017 was het weer zo ver: de Toppers in Concert. Dé perfecte kans om je meest sexy outfit aan te trekken en helemaal los te gaan op Nederlandse hitjes. Voor het festijn begon gingen de ‘sexy’ pakjes als warme broodjes over de toonbank. Twee weken daarvoor gingen ze ook al los met ‘sexy pakjes voor moeders’. Het moet niet gekker worden..

Menig Gronings student trok voor dit feestje van de Toppers naar Amsterdam. De ArenA stond weer helemaal op zijn kop en de ‘toppers’ hadden alles uit de kast getrokken. Met als thema: ‘Wild West, Thuis Best’ stonden er alleen maar sexy cowboys en cowgirls in de zaal. De één nog sexy dan de ander..

Zoals ik in een eerder blog al schreef kijken mensen in Groningen niet heel raar op als je verkleed gaat. Hoewel je er in Amsterdam niet meer bij hoort als je niet zo sexy mogelijk gekleed bent op een feestje als bij de Toppers, gaat het in Groningen wel anders. In Groningen loopt iedereen tegenwoordig met name in onesies. Weet je wel, van die huispakken waar toevallig hondenoren en een hondenstaart aanzitten. Je hebt tegenwoordig zelfs Pikachu onesies (jep, die kwam ik tegen tijdens Kingsland op Koningsdag.. de dresscode was daar niet helemaal goed gecommuniceerd blijkbaar).

In de winter heb je regelmatig een themafeestje van een studie-/studenten- of sportvereniging. Thema’s die dan voorbij komen zijn: ‘Pyjama party’ (niet heel praktisch om dan in je sexy babydoll te verschijnen als het 5 graden is buiten, een onesie heeft dan de voorkeur),  ‘You only live onesie’ (Er bestaat geen perfectere gelegenheid om in je stralende unicorn onesie te verschijnen) of ‘Disney’ (jep, Primark heeft ook Minnie Mouse onesies, dus waarom moeilijk doen als het gemakkelijk kan).

In Groningen ga je na je themafeestje vaak nog even de stad in. Met een onesie hoef je je niet meer eens om te kleden. Je trekt gewoon je ‘normale’ kleding onder je onesie aan, hangt je onesie op bij de Stadsgarderobe en hupsakee, jij bent klaar om tot 6 uur in de ochtend je kroegentocht voort te zetten.

 

Foto: Feestkleding365.nl