Wat te doen met mijn laatste poen?

Wat te doen met mijn laatste poen?

09 oktober 2016 door Patrice
Deel deze pagina

Wat te doen met mijn laatste poen?

Ja hoor, het is weer zo ver. Mijn Rabobank App is niet zo aardig voor me en het liefst verwijder ik die App per direct van mijn telefoon. ‘Kop op, positief blijven!’ zegt een stemmetje in mijn hoofd. Want hé, geld gaat nu eenmaal op en ja, als je er niet goed mee omgaat dan doet je bankrekening zo onaardig tegen je.

En daar zat ik dan op 20 september, nog maar 10 euro op mijn bankpas en nog drie dagen te gaan voordat DUO me weer support. DUO bellen met de vraag of ze het geld eerder kunnen storten is natuurlijk geen optie, maar wat dan wel? Die laatste 10 euro moest ik natuurlijk goed besteden, maar hoe?

Eerst de opties eens op een rijtje zetten: Kleding? Mwoah nee, dat heb ik wel al genoeg en anders heb ik misschien een tweede kast nodig? Studieboeken? Ja uh, dat komt volgend blok wel. Een lesje yoga via een meetup? Hé word eens wakker! Er bestaat ook nog zoiets als YouTube. Een avondje bioscoop met m’n nieuwe klasgenootjes? Hmm ja kan, maar die film kan je later ook wel zien via Netflix. Een avondje keihard zuipen? Is best een prima optie, maar een katerontbijt zit hem er dan niet in. Oh en wat moet ik dan de andere 2 dagen überhaupt eten?

Dat zet me aan het denken. Eten moet ik sowieso. En laat dat nou net iets zijn wat ik niet meer in huis heb. Ik kan natuurlijk wel weer droge pasta met goedkope pastasaus gaan eten. Of witte bonen in tomatensaus met een hamburger of iets? Maar of dat nou allemaal zo voedzaam is? Ik betwijfel het.

Dat brengt met op een idee, want de enige persoon me altijd gezond eten geeft is: mijn moeder! Dus hup, spulletjes inpakken en op naar thuisthuis. Thuisthuis mag ik drie hele dagen genieten van een gezonde maaltijd met veel groen en oranje (ja ja, we eten pompoen), van verse muntthee met honing en heel veel kaas! De grootste shock die ik namelijk heb meegemaakt toen ik begon met studeren was de hoge prijs van KAAS! En laat ik nou net kaasverslaafd zijn.. L