Kantinetour

Kantinetour

17 oktober 2018 door Yvonne
Deel deze pagina

 

Pauze houden is een belangrijk onderdeel van studeren. Tussendoor moet je even opladen door wat nieuwe energie op te doen in de vorm van koffie, lekkere broodjes of je eigen voorbereidde prakje. Welk kantine is het meest geschikt om even relaxt bij te komen en te vertoeven? 

De Orangerie
Deze kantine bij de faculteit van Gedrags- en Maatschappijwetenschappen bevindt zich vlakbij de mooie tuin aan de grote Rozenstraat. Je kunt er voor kiezen om met je laptop te werken aan de hoge tafels. Als komt om bij te kletsen kun je zitten aan de ronde tafeltjes. Ook is er een Coffee Corner aanwezig: ideaal voor overleggen vroeg op de morgen.  Natuurlijk is er ook ruim keuze voor versnaperingen bij de koffie.

Kantine Linnaeusborg
Qua architectuur ziet de Linnaeusborg er van buiten erg mooi uit maar ook van binnen is het een gebouw die van alle gemakken is voorzien. Bij de Take Away kun je allerlei verse etenswaren kopen en is er ook een typische studenten daghap in het assortiment. Wanneer het lekker weer is kan er buiten op het terras gezeten worden om wat vitamine D op te doen tussen het studeren door.

Harmoniekantine 

Fotograaf: Carolien Fijt