De CAST

De CAST, Culturele Activiteiten voor Studenten, organiseert voor, door en met studenten van de Hanzehogeschool Groningen culturele activiteiten. Hou je van muziek, films of cabaret? Of ben je een creabea en vind je het leuk om evenementen te organiseren? Dan ben je bij De CAST helemaal aan het juiste adres!

De CAST

De CAST organiseert diverse culturele activiteiten in en om de Hanzehogeschool Groningen, die studenten, vaak gratis, kunnen bezoeken. Zo worden er geregeld lunchconcerten gehouden, films vertoond, kan je tentoonstellingen bezoeken en tijdens cabaretvoorstellingen maken cabaretiers mooie grappen. 

Ben jij meer een bezige bij dan een passieve luisteraar of kijker, dan ben je bij De CAST meer dan welkom! Het hele jaar door kan je bij De CAST terecht om je kunsten te vertonen. Heb je niet zo veel cultureel talent, maar zit het organisatorisch gezien wel puik met jou? Ook dan biedt De CAST uitkomst. Je kan hier namelijk veel evenementen zelf organiseren en vaak krijg je er vrije studiepunten voor. Ook kan je bij De CAST stage lopen, waarbij je zelf de vorm en het ontwerp van het culturele evenement bepaalt.

De evenementen die door De CAST georganiseerd worden spelen zich vaak af in het Cultuurcafé. Dit is een gezellige en creatieve plek waar een heerlijk inspiratievol briesje waait. Door het podium en de bar is de ruimte enorm geschikt voor allerlei activiteiten als concerten en interessante lezingen. Naast het Cultuurcafé maakt De CAST ook gebruik van grotere zalen in de binnenstad, zoals de poppodia van Simplon en De Oosterpoort.

Wil je meer weten over De CAST? Kijk dan op:
www.hanzecast.nl
 

Deel deze pagina