Het Team

Wij zijn GroningenLife!, een groep enthousiaste studenten die jou alles kunnen vertellen over alles wat je als student kunt meemaken in Groningen. We delen onze uitgaansavonturen in de blogs, laten je zien welke culturele festivals op de agenda staan, en geven je tips hoe jij je talent kunt ontwikkelen in deze parel van het Noorden.

Met studenten vanuit alle hoeken van het Groningse studentenleven hebben wij informatie voor iedereen, of je nu lid wilt worden bij een studentenvereniging, op zoek bent naar wat extra uitdaging in je studie of misschien wel een bijbaantje wilt vinden. GroningenLife! is een campagne van City of Talent, de Rijksuniversiteit Groningen en de Hanzehogeschool Groningen. Aan het hoofd van campagne staat het Kernteam, drie doorgewinterde studenten die de campagne in goede banen leiden.

Jordi Oosterhuis, 26 jaar, Projectcoördinator Hanzehogeschool Groningen en promotieteam.

Susanne de Boer, 24 jaar, Projectcoördinator Rijksuniversiteit Groningen en promotieteam.

Karlijn Ringnalda, 24 jaar, Vormgever, Webbeheer & Redactie.

Op onze website worden naast de vaste informatie ook wekelijks nieuwe artikelen geplaatst over actuele zaken in Groningen. Deze worden geschreven door de webredactie, Groningse studenten met schrijftalent. Daarnaast verschijnen er ook regelmatig blogs en vlogs van Nederlandse en internationale studenten die je een kijkje geven in hun GroningenLife!

Als laatste heeft GroningenLife! een fantastisch promotieteam dat aankomende studenten voorlicht op open dagen en City tours geeft door het centrum van het mooie Groningen. Voor meer informatie over de City tours kan je kijken op de contactpagina!

Deel deze pagina