4 tips voor Let's Gro

4 tips voor Let's Gro

gepubliceerd : 23 oktober 2019

Deel deze pagina

Jaarlijks in november vindt Let’s Gro plaats in Groningen. Ook dit jaar verbindt het festival de inwoners van stad weer met hun vele evenementen die je van woensdag 30 oktober tot en met zaterdag 2 november kan beleven. Maar waar begin je met zoveel aanbod? Wij hebben een klein overzichtje met onze highlights van het festival.

1. We gaan naar de maan in DOT

De bioscoopervaring van DOT is sowieso al iets wat iedere student een keer ervaren moet hebben. Maar in combinatie met een live planetarium show is dit al helemaal spectaculair. Tijdens Let’s Gro kun je gratis naar zo’n show waar je door specialisten van de RUG wordt meegenomen naar de maan en het zonnestelsel. Nieuwsgierig, je kan je hier aanmelden.

2. Let’s Golf in het centrum

De grote markt heeft kneuterige bezigheden wel vaker om weten te toveren tot ludieke activiteiten. Herinner je je nog de gigantische stoelendans of apenkooi? Hoe mooi is het als je dit kan aanvullen met midget golf? Tijdens let’s Gro wordt Let’s Golf georganiseerd, vanaf 31 oktober tot en met 2 november leiden de golfpaden je door unieke locaties van het centrum. Even je huisgenoten inmaken met een potje golf? Je kan nu je slag slaan, hier vind je alle informatie die je nodig hebt.

3. Climate change have happened

Op laagdrempelige manier kennis maken met klimaatverandering? Improvisatiegezelschap Stranger Things Have Happened vertellen het verhaal van de klimaatexperts. Stranger Things Have Happened is een van de beste improvisatiegezelschappen van Nederland, in combinatie met dit festival is het dan ook zeker een evenement dat je niet mag missen. Je kan hier je informatie vinden

4. Salsa party op de grote markt

Om het festival af te sluiten organiseert Let’s Gro een grote salsa party op de grote markt. Want, weten de meeste salsadansers wel, Salsa brengt mensen samen. Doe je dansje op vrijdag 1 november in de Let’s Gro tent op de Grote markt. Nieuwsgierig, zie hier de website en het facebook-event.

 

Nieuwsgierig naar de andere evenementen van Let's Gro? Bekijk dan het volledige programma op hun website