Last minute tips voor Halloween in Groningen

Last minute tips voor Halloween in Groningen

gepubliceerd : 31 oktober 2019

Deel deze pagina

Vanavond wordt het griezelen want Groningen verandert in een spookstad. Halloween in een studentenstad betekent maar één ding, veel thema evenementen en andere leuke feestjes. Heb jij nog geen plannen voor Halloween? Laat ons je inspireren…

1. Short Movie Night / Rebel Rebel

Zin om al zittend te griezelen op Halloween? Het hostel Rebel Rebel op het voormalige Suikerunie terrein, wat in het donker sowieso al griezelachtig aanvoelt, draait vanavond korte horrorfilms. Nieuwsgierig? Zie hier het evenement.

2. Interactive Horror Experience: Technical Difficulties / Usva

Vanavond brengt Usva Halloween tot leven in hun horrortheater. In deze horror experience word je meegesleept in een bloedstollend verhaal over een gruwelijke gebeurtenis die 30 jaar geleden in het Usva theater heeft plaatsgevonden. Kaartjes en tijden zijn te vinden op www.usva.nl

3. Halloween: Pop Zombies / the Cabin

The Cabin brengt de Halloween sferen ook naar zijn bar vanavond, compleet met prijzen voor het beste kostuum en speciale Halloween cocktails.

4. Stukasession: Haunted House Party / Zuhause

Gelegen aan Martinikerkhof vormt Zuhause een cultureel centrum voor jonge makers uit alle kunstsectoren. Maar, vanavond wordt het pand naar Halloweensferen omgetoverd en kun je vanaf half 10 genieten van optredens van Ylvalie en Cabesa Quartet. Nieuwsgierig, hier vind je de overige informatie en tijden. 

5. Halloween Costume Party / Lust

Wil je het erop wagen om je Halloweenkostuum te showen voor een jury? Lust organiseert vanavond een Halloween costume contest party. Weet je in de top 3 te belanden dan val je in gruwelijke prijzen. Klik hier voor het evenement.