Tips van de Maand: Maart!

gepubliceerd : 05 maart 2015

Deel deze pagina

Daar gaan we weer! Het is maart en Groningen heeft je weer van alles te bieden. Natuurlijk hebben wij alvast even bekeken welke dingen zeker de moeite waard zijn om bij te zijn, zodat je niks hoeft te missen! 

7 maart – Open Dag van de Hanze

Dat Groningen de leukste studentenstad is, is natuurlijk al duidelijk. Alleen wat is voor jou dan eigenlijk de leukste opleiding? Op 7 maart is er een open dag aan de Hanzehogeschool in Groningen. Hier krijg je de kans om presentaties bij te wonen die jou kunnen vertellen over wat elke studie te bieden heeft. Neem je ouders mee en maak er een gezellig dagje Groningen van! Zorg ervoor dat je je vooraf aanmeld, dan kun je ook nog je eigen dagprogramma samenstellen! Wij staan er ook, dus tot dan!

13 maart – Mr. Polska + Noizboiz

We gaan vlammen! Op 13 maart staat een van Neerlands' beste rappers in de Oosterpoort in Groningen: Mr. Polska! Deze rapper doet het altijd ontzettend goed op studentenfeestjes en ook jij bent waarschijnlijk wel bekend met de klassieker 'Vinger op de Klitter'. De kaarten kosten (op z’n Gronings) slechts €12,50 en dat is natuurlijk een prikkie voor zo'n mooi feestje! Zet hem in je agenda en koop snel je kaarten via de webpagina van de Oosterpoort.

14 maart – GRUNN’T

Wanneer je het wel hebt gezien op de Ommelander Markt, kun je ’s avonds mooi doorlopen naar de Simplon. Hier vindt namelijk de eerste editie van GRUNN’T plaats, een nieuw metal festival in Groningen. Ben jij groot fan van Endstille, Distillator of Fenris? Dan is dit je moment: kijk snel op de website voor de verdere line-up en de kaartverkoop!

14 en 15 maart – Acda en de Munnik Afscheidstour

Is metal niet helemaal jouw ding? Geen probleem! Iets meer dan een jaar geleden maakte het legendarische Nederlandse duo Acda en de Munnik bekend te gaan stoppen. Daarom staan ze binnenkort met hun afscheidstour in het Martiniplaza. Op 14 en 15 maart krijg je de kans om Acda en de Munnik nog een keer in volle glorie mee te maken. Wil jij heel graag nog een keer meezingen dat het zonnestralen regent? Koop dan snel je kaarten, voordat deze laatste kans aan je voorbij gaat!

31 maart - I Amhali

Najib Amhali sluit de maand in stijl af met zijn show “I Amhali”. Deze show gaat over niemand minder dan ‘the man himself’! Verder doet hij uit de doeken dat hij gelooft dat geluk in kleine dingen zit… Wij denken dat er geluk zit in een gezellige avond in Groningen en dat betekent dat je deze fantastische show in het Martiniplaza niet mag missen! 

Door Anouk Theunissen