Contact

Natuurlijk hopen we dat je via onze website een goed beeld het gekregen van Groningen, maar we begrijpen dat Groningen in het echt zien natuurlijk nog veel beter is. En wie kunnen je het studentenleven in Groningen nou beter laten zien dan de studenten van GroningenLife!?

De rondleidingen van GroningenLife!
De rondleidingen worden gegeven door een gids van GroningenLife! die zelf nog studeert in Groningen en dus midden in het studentenleven staat. Een rondleiding neemt ongeveer een uur in beslag en bestaat uit een route door het centrum van Groningen, binnen de grachten. Deze rondleiding heeft een informatief en ludiek karakter om de rondleiding fris en interessant te houden voor aankomend studenten. De informatie en het karakter van de rondleiding kunnen natuurlijk altijd in overleg worden aangepast.

Voorwaarden

  • Een aanvraag dient 6 weken van te voren gedaan te worden via ons webformulier.
  • Bij een groep van meer dan 100 personen verzoeken wij u om de aanvraag ongeveer 8 weken van te voren te doen, zodat wij kunnen garanderen dat wij genoeg gidsen voor u hebben.
  • Een aanvraag kan altijd na de termijn ingediend worden. Wij doen dan ons best om genoeg gidsen voor u te regelen, maar kunnen dit dan helaas niet meer garanderen.

U ontvangt van ons bericht zodra wij uw aanvraag in behandeling nemen.

Kosten
Voor de Rijksuniversiteit Groningen, Hanzehogeschool Groningen en City of Talent is een rondleiding gratis, als de rondleiding bestemd is voor aankomend studenten. Voor andere partijen met deze doelgroep rekenen wij een starttarief van €20,- per uur. Bij een groepsgrootte van meer dan 20 personen wordt er een euro per persoon per uur extra gerekend. Een groep van 36 personen voor 1 uur kost dan: 1x basistarief €20,- en 16x extra persoon €16,- = €36,-

Mocht u een rondleiding door Groningen willen voor een andere doelgroep dan aankomende studenten, dan adviseren wij u om contact op te nemen met een bureau dat rondleidingen over Groningen geeft. Er zijn veel partijen in Groningen die leuke stadswandelingen verzorgen voor groepen, denk hierbij bijvoorbeeld aan de VVV.Meewerkende partijen
Hanzehogeschool Groningen
Rijksuniversiteit Groningen
City of Talent

Sturing
Stafbureau Marketing & Communicatie Hanzehogeschool Groningen
Afdeling Communicatie Rijksuniversiteit Groningen

GroningenLife! wordt ondersteund door bovenstaande partijen. De website en de promotieactiviteiten worden echter onafhankelijk door studenten bedacht en gerealiseerd.  

Projectcoördinatoren en promotieteam
Susanne de Boer (RUG). E-mail: rug@groningenlife.nl
Jordi Oosterhuis (Hanze) E-mail: hanze@groningenlife.nl

Webbeheerder en webredactie
Karlijn Ringnalda. E-mail: info@groningenlife.nl

Deel deze pagina