de KEI-week

De KEI-week is de algemene introductieweek voor alle aankomende studenten in Groningen. Het is de grootste introductieweek voor nieuwe studenten in heel Europa! Tijdens deze week leren zo’n 5.000 studenten de andere studenten, de stad Groningen en het studentenleven kennen. Door het spectaculaire programma vol knallende evenementen, feesten en optredens zal niemand zich vervelen tijdens de KEI-week!

Elke KEI-loper (de toekomstige studenten die meedoet met de KEI-week) wordt ingedeeld in een groep met ongeveer twaalf tot vijftien andere eerstejaars waarmee je de hele week op pad gaat. Naast de toekomstige studenten bestaat het groepje ook uit twee of drie ouderejaarsstudenten (ook wel KEI-papa of KEI-mama genoemd) die je deze week de mooiste plekjes van Groningen laten zien. Want zij weten natuurlijk als geen ander waar de leukste kroegen zijn en waar je de goedkoopste biertjes en pizza’s kan halen!

Keiweek_2022
51382307643_cb78eefba1_o-scaled-1

Het programma van de KEI-week bestaat uit allerlei verschillende evenementen en activiteiten. Zo kan je overdag de informatiemarkt bezoeken, waar je een goed beeld kan krijgen van de diverse (sport)vereningen en andere studentenorganisaties. Daarnaast kan je uit je dak gaan bij verschillende feesten, de gezelligste kroegen bezoeken tijdens de kroegentocht en lachen om cabaretiers. Tijdens de KEI-week mag je alle evenementen bezoeken die jou leuk en interessant lijken, maar niets is verplicht! 

Naast alle bijzondere evenementen die worden georganiseerd, is de KEI-week ook hét moment om eens een kijkje te nemen bij een studentenvereniging. Elke vereniging biedt tijdens de KEI-week een speciaal programma aan voor toekomstige studenten zodat je kan kijken of een vereniging iets voor je is. Tijdens de KEI-week leer je de stad heel goed kennen, maak je snel nieuwe vrienden en krijg je een goede impressie van het spannende Groningse studentenleven. Als toekomstige student in Groningen is het dus een week om niet te missen!

Wil je meer weten over de KEI-week? Kijk dan op: www.keiweek.nl

Deel deze pagina