Hotspots

In Groningen kun je uitgaan alsof de morgen niet bestaat! Eén van de gave dingen aan Groningen is dat er geen sluitingstijden zijn – er is altijd een kroeg of club waar je door kunt gaan tot de zon opkomt. Bijna elke nacht staan de vele uitgaansgelegenheden die Groningen rijk is vol met studenten. Ook vinden er elke week verschillende vette feesten plaats. Dus pak zo’n partij mee en voeg je alvast tussen de studenten voor een echte Groningse nacht! En als je nog geen slaapplek hebt in Groningen, staan wanneer je bent uitgefeest de eerste treinen alweer klaar om je naar huis te brengen…

Vrijwel het gehele nachtleven speelt zich af rond de Grote Markt en de Poelestraat, voordat je het weet ben je in de volgende kroeg. Er zijn uiteraard genoeg studentenkroegen te vinden en allemaal hebben ze wel een piekuur dus wanneer je dan je slag slaat, kun je een goedkoop nachtje stappen. Verder heeft Groningen ook genoeg andere uitgaansgelegenheden: liefhebbers van house, rock of techno kunnen altijd wel ergens terecht. Nu is het alleen nog zaak om de juiste plekken te vinden. GroningenLife! gaat je hierbij helpen. Wij hebben alle kroegen van Groningen wel eens van binnen gezien en kunnen je dus precies vertellen waar jij naar toe moet. Daarnaast weten wij ook waar jij je midnightsnack het best kunt halen of wat het feestje van de maand is. Met deze gouden tips kun jij shinen tot de zon opkomt! 

Naast de leukste uitgaan gelegenheden, hebben we ook een heel rijtje aan terrassen en restaurants voor je opgeschreven. Of je nu op zoek bent naar een gezellig café voor een kopje koffie, een trendy restaurant voor een uitgebreid diner of een sfeervol terras om te genieten van een drankje in de zon, Groningen heeft voor elk wat wils. We hebben alle informatie verzameld die je nodig hebt om de juiste keuze te maken!

Deel deze pagina