Vindicat atque Polit

Vindicat

Vindicat atque Polit is al meer dan 200 jaar een traditionele vereniging, wat het de oudste vereniging van heel Nederland maakt. Met meer dan tweeduizend actieve leden is Vindicat één van de grootste studentenverenigingen van Groningen en bevindt zich op de mooiste locatie van de stad, de Grote Markt.

Naast de vele feesten die op de vereniging door leden worden georganiseerd, heeft Vindicat ook veel te bieden op het gebied van culturele en sportieve verbreding en ontplooiing. Vindicat kent meer dan 25 sport- en culturele subverenigingen waar je al je talenten kwijt kunt. Daarnaast zijn er meer dan 50 commissies waarmee je op allerlei gebieden veel ervaring kunt opdoen.

Wat Vindicat verder bijzonder maakt zijn de hechte substructuren die de vereniging kent. Zo bestaan er bijvoorbeeld meer dan 200 Vindicat huizen en maakt iedereen deel uit van een jaarclub. Samen met de vele commissies en subverenigingen leggen zij de basis voor schitterende vriendschappen en de studententijd van je leven! 

Ben je benieuwd geworden? Kijk dan op de website.

Deel deze pagina