Dizkartes

Dizkartes

A.S.V. Dizkartes is in 1990 opgericht door een KEI-groepje dat zich niet kon vinden in het toenmalige aanbod aan verenigingen. Deze vereniging is dynamisch en modern die volop mogelijkheden biedt om vanaf moment één het maximale uit je studententijd te halen. 

Dizkartes kent enorm veel verschillende verbanden zoals jaarclubs, commissies, disputen en disciplines waarin je actief kan worden. De drie pijlers van Dizkartes zijn gelijkwaardigheid, diversiteit en dynamiek. Deze peilers uiten zich onder andere in het gelijkwaardige karakter van de introductieperiode voor aspirant-leden, de toegankelijkheid van het actieve lidmaatschap vanaf het eerste moment dat je lid bent en in de vele nieuwe genootschappen en commissies die er jaarlijks worden opgericht, ook door eerstejaars leden.

Uniek aan Dizkartes is dat de vereniging geen ontgroening en hiërarchie tussen leden kent. Uiteraard heeft de vereniging wel een introductieperiode, die vooral gericht is op gezelligheid. Het doel van deze introductietijd is het kennismaken met je jaargenoten en de rest van de vereniging, zodat je je snel thuis voelt bij Dizkartes en alle facetten van de vereniging leert kennen!

Wil je meer weten over Dizkartes? Kijk dan op de website.

Deel deze pagina