G.S.V.

GSV

De perfecte combinatie tussen christelijke waarden en het studentenleven, dat is waar de G.S.V. voor staat. Op woensdag is er een bijbelkring, op donderdag een borrel en daarnaast organiseert de vereniging ook nog eens verschillende activiteiten als een poprockconcert en weekendjes weg met de leden van de vereniging.

G.S.V. telt zo’n 200 leden die een nauw contact onderhouden. Het doel van de vereniging is om de heer te dienen in de academische wereld en elkaar te steunen in het zijn van christen binnen de universiteit. Vanuit de traditie is G.S.V. een gereformeerd vrijgemaakte vereniging, maar alle christenen die zich kunnen vinden in de gereformeerde basis, zijn welkom.

Bij G.S.V. staan de christelijke, intellectuele, sociale en studentikoze pijlers centraal. Dat houdt in dat veel activiteiten bij één van die pijlers past. Je vormt een bijbelkring met een aantal jaargenoten en met meerdere bijbelkringen samen vorm je een regio waarmee je activiteiten organiseert. Vanaf het tweede jaar krijg je ook de kans om bij een commissie te gaan. Dat ga je meestal pas doen in het tweede jaar omdat het eerste jaar volledig in het teken staat van mensen ontmoeten en sociale contacten opdoen.

Kortom: wil jij in een hechte groep gehoor geven aan jouw christelijke overtuiging en daarnaast veel sociale contacten opdoen en leerzame activiteiten meemaken? Neem dan snel een kijkje op de Facebookpagina van G.S.V.

Deel deze pagina