Ganymedes

Ganymedes

Aan dit brede scala van verenigingen neemt ook Ganymedes LGBT deel. Het is een vereniging die is opgericht voor homoseksuele, lesbische, biseksuele en transgender studenten.

Elke donderdag is het feest bij Ganymedes, want dan is het tijd voor de wekelijkse borrel in de Tram 13 in de Gelkingestraat. Ook worden er vaak themaborrel georganiseerd, met uiteenlopende thema’s. Daarbij worden er maandelijks activiteiten georganiseerd, zoals movie night, casino-avond of een fotospeurtocht door de stad. Verder is de vereniging betrokken bij maatschappelijke activiteiten.

Bij Ganymedes kan je met gelijkgezinde (en –geaarde) studenten praten, eten, drinken en stappen. Sommige leden zijn al jaren uit de kast en komen voor de gezelligheid. Voor anderen is een avondje bij de vereniging een eerste stap om uit te kast te komen of een eerste kennismaking met de gayscene. Bij de vereniging vinden deze studenten een veilige omgeving om dit allemaal eens rustig uit te zoeken. Ook voor studenten die al bij een studentenvereniging zitten of degenen die gewoon een keer een kijkje willen nemen, staat de deur wagenwijd open.

Wil je meer weten over Ganymedes? Kijk dan op de website.

Deel deze pagina