Unitas

V_LOGO_UNITAS_WITTE AG

Unitas S.G. is een gelijkwaardige en traditionele studentenvereniging. Gelijkwaardigheid en vriendschap zijn niet weg te denken binnen de Verenigingscultuur. Hierdoor voelt iedereen zich binnen de vereniging snel thuis. Bij Unitas zul je de mooiste feesten meemaken, kennismaken met studentikoze mores en tradities, je ontwikkelen op vele gebieden en vriendschappen sluiten voor het leven. 

Elke maandag, woensdag en vrijdag komen de leden samen op de kroeg, ook wel de Sociëteit, om daar samen te borrelen. Door het hele jaar heen staat de agenda vol met geweldige evenementen, zoals de verjaardag van de Vereniging, een groots gala, koningsdag, en de alle-barren-open-borrel.

Tijdens je lidmaatschap zul je niet alleen de mooiste vriendschappen opbouwen en de leukste feesten meemaken, maar krijg je ook veel mogelijkheden om jezelf op allerlei gebieden te ontwikkelen naast je eigen studie. Zo mag jij in jouw eerste jaar al een fenomenaal feest organiseren met de galacommissie of zorg jij er samen met de reiscommissie voor dat de hele vereniging Europa kan afreizen.

Wil je meer weten over Unitas? Kijk dan op de website.

Deel deze pagina