Yir’at ‘Adonay

Yir’at ‘Adonay

Yir’at ‘Adonay is een dispuut van de landelijke christelijke studentenvereniging C.S.F.R. We organiseren een hele reeks activiteiten net als andere studentenverenigingen, maar we hebben het christelijk geloof als ons fundament.

C.S.F.R. is de landelijke reformatorische studentenvereniging waar we deel van uitmaken. Als overkoepelend orgaan organiseren het bestuur en commissies activiteiten waar alle disputen samen kunnen komen – een leuke en gezellige manier om contacten buiten Groningen te leggen. In totaal zijn er negen disputen.

Yir’at ‘Adonay is een kleine studentenvereniging waar geldt: ons kent ons. De vereniging baseert haar zijn en haar activiteiten op vier pijlers: bewust christen zijn, amicaliteit, studiekarakter (intellectuele vorming) en studentikoziteit. Lid zijn van deze vereniging betekent leven als een échte student met borrels, mores, jasje dasje en hakje pakje, maar tegelijkertijd ook nadenken over de Bijbel, de Drie Formulieren en christen zijn als student. Hoewel we van nature reformatorisch zijn, sluiten zich studenten van verschillende stromingen bij ons aan. Van weekenden weg, feestjes en Huishoudelijke Vergaderingen tot aan Bijbelkringen, studiekringen en lezingen, Yir’at ‘Adonay heeft het allemaal.

Ben je benieuwd geworden? Kijk dan op de website.

Deel deze pagina