C.S.F.R. Groningen

CSFR

C.S.F.R. Groningen is een unieke, bruisende christelijke studentenvereniging in de stad Groningen. Op C.S.F.R. Groningen kunnen leden zich op vele vlakken ontwikkelen door de diversiteit aan activiteiten die de vereniging te bieden heeft. Onze vereniging is dé plek om medechristenen te leren kennen, samen antwoorden te zoeken op levensvragen, verschillende onderwerpen te bestuderen en uiteraard met elkaar volop van de studententijd te genieten door onze borrels en feestjes.

Om de week staat de dinsdagavond in teken van bijbelkring en genieten we wekelijks op donderdag van een borrel op de sociëteit. Eén keer in de maand is er voorafgaand aan de borrel studiekring waarin je de mogelijkheid hebt om je te verdiepen in een onderwerp naar keuze met een klein groepje leden. Daarnaast is er om de maand op donderdagavond een lezing, waarin een lector dieper ingaat op het nader gekozen jaarthema. Het dispuut Yir’at  ‘Adonay is onderdeel van de C.S.F.R., een landelijke reformatorische studentenvereniging.

Wij staan dus in de gereformeerde traditie, wat betekent dat we vanuit het geloof in God en op grond van de Bijbel en de Drie Formulieren van Enigheid proberen te leven en student te zijn. Een reformatorische achtergrond is daarentegen geen randvoorwaarde om lid van ons te worden, onze huidige leden worden gekenmerkt door een diversiteit aan kerkelijke achtergronden.

Ben je benieuwd geworden? Kijk dan op de website.

Deel deze pagina