Alternatief

Ontdek het bruisende nachtleven van Groningen! Hier vind je veel leuke locaties waar je kunt genieten van muziek, dansen en ontmoetingen. Van karaoke bij The End tot betaalbaar eten en dansen bij Het Pakhuis. Vergeet ook niet een bezoekje te brengen aan Bar de Rits, de oudste homohorecagelegenheid van de stad, en geniet van live muziek in het nachtcafé Warhol. Groningen biedt voor ieder wat wils!

Pakhuis

The End

Dé karaoke-plek bij uitstek! Met een zeer uitgebreide catalogus is hier voor ieder wat wils. Rauwe rockplaten van Alice Cooper en Nirvana, of raak een gevoelige snaar bij het altijd enthousiaste publiek met een mooi nummer van Adele of BLØF. Als je geen zin hebt om op je beurt te wachten, huur je gemakkelijk een privé-ruimte met eigen bar voor jou en je vrienden. 

Het Pakhuis

Ben je niet zo van de feestcafés, dan zijn er gelukkig nog genoeg andere plekken waar je heen kan gaan. Zo zit er, verstopt in een zijstraatje van de Peperstraat, het Pakhuis. Naast dat je er lekker en betaalbaar kan eten, kun je 's avonds dansen en luisteren naar muziek die meestal niet uit de top 40 komt. Ook is er zo nu en dan live­muziek!

Bar de Rits

Bar de Rits is de oudste homohorecagelegenheid van Groningen. Naar eigen woorden is het een heterovriendelijk Gay Café, waar je gastvrij ontvangen wordt en leuke mensen kunt ontmoeten. Elke vrijdag is er een vrijdagmiddagborrel, maar op andere dagen kun je hier ook leuk borrelen en feesten.

Warhol

In een andere zijstraatje van de Peperstaat, de Papengang, zit de Warhol. Een nachtcafé met twee verdiepingen. In de Warhol kan je regelmatig genieten van livemuziek. Daarnaast moet je de beruchte Long Island Ice Tea van de Warhol zeker eens proberen.

Deel deze pagina