Shots & Feestkroegen

Ontdek het bruisende nachtleven van Groningen met een diversiteit aan uitgaansgelegenheden. Ga een avondje uit in de gezellige shooterbar Shooters, waar bier, shots en feestmuziek centraal staan. Probeer unieke shots bij Chupitos en beleef een onvergetelijke avond. Verken ook de feestkroegen in de Poelestraat en Peperstraat en sluit de nacht af met karaoke in The End of Sing Along. Voor een zomerse sfeer kun je terecht bij Ocean 41, terwijl The House of Scandal een Gay Café is waar je kunt borrelen en feesten. Groningen biedt voor ieder wat wils in het bruisende nachtleven.

Karaokebar The End 1

Shooters 

Een shooterbar zoals je hem gewend bent, waar bier, shots en harde feestmuziek de avond maken. De Shooters vind je tussen de andere bars in de Peperstraat en het is er altijd gezellig druk. Je kan hier zeven dagen in de week terecht, van 23:00 tot diep in de nacht.

Chupitos

Een gevestigde naam in de shotbar scene, met een zeer grote catalogus. Je kan natuurlijk een klassiek shotje nemen, of eentje die je mee terugneemt naar je favoriete snoepje van vroeger. Voor de technische shotdrinker heb je shots die opereren volgens scheikundige principes, shots die in vuur en vlam staan en shots met een stappenplan. 

Feestkroegen

Groningen staat natuurlijk bekend als de stad zonder sluitingstijden. Als je op zoek bent naar een kleine kroeg met weinig meubilair en veel muziek in plaats van grote clubs dan zit je hier gebakken. In de Poelestraat en Peperstraat kom je om de 10 meter wel weer een andere tegen. Het concept van elke kroeg komt eigenlijk op hetzelfde neer, toch heeft iedere student zo zijn specifieke voorkeur. Dus ga langs bij ‘t Vaatje ofde Tapperij aan de Grote Markt, t Gat van Groningen, ‘t Golden Fust, de Brouwerij of de 9e Cirkel in de Poelestraat en Het Feest ofHet Kasteel in de Peperstraat en kijk waar jij het langst blijft staan!

Karaokebar

Je nacht afsluiten kan op geen betere plek als in de karaokebar. The End heeft bijvoorbeeld een zeer uitgebreide catalogus en heeft voor ieder wat wils. Ook bij Sing Along kun je meeblèren met rauwe rockplaten of wellicht met wat Adele of BLØF. Als je geen zin hebt om op je beurt te wachten, huur je gemakkelijk een privé-ruimte met eigen bar voor jou en je vrienden.

Ocean 41

Ocean 41 is de zomerse feest locatie in Groningen. Het hele jaar kan je hier feesten alsof het hartje zomer is. Cocktails drinken en uit je dak gaan op zomerse hits. Ocean 41 is te vinden in hartje Groningen aan de Grote Markt 41.

The House of Scandal

The House of Scandal is de oudste homohorecagelegenheid van Groningen. Naar eigen woorden is het een heterovriendelijk Gay Café, waar je gastvrij ontvangen wordt en leuke mensen kunt ontmoeten. Elke vrijdag is er een vrijdagmiddagborrel, maar op andere dagen kun je hier ook leuk borrelen en feesten.

Deel deze pagina